Nejnovější recenze ze sekce Pilníky a leštičky na modeláž nehtů
výhoda různé hrubosti pilníku
Klasika
Spokojenost
Pevný obal do kabelky.
Výhoda 2 v jednom.
vyhovuje mi
- Kvalitně piluje
Používám na péči o drápky mé 20 kg fenky. Piluje kvalitně, ale je pro tento účel možná až moc hrubý. Příště pořídím pouze pilník 180/100. Produkt jako takový je ale fajn.
- Skvěle plní účel
- Zvládá bez problému pilovat psí drápky
- Ke zkrácení drápku stačí pár tahů pilníkem, pro fenku je manipulace kratší a tedy i příjemnější pro nás obě
- Ocenila bych označení hrubosti na každé straně pilníku, jelikož z jedné strany má hrubost 100 a z druhé 180
Koupila jsem pro péči o psí drápky a určitě koupím znovu. Pilník je levnější než podobné pilníky z drogerie a je i mnohem kvalitnější.
- nejlepší pilník
- pilník naprosto vyhovující
Super
Vynikajici pilnik, ktery jsem nemohla nejakou dobu sehnat.
Pilník byl zakoupen jako dárek.
Je v pořádku ale podle tvaru jsem myslela, že bude zasouvací.
- Ideální hrubost
- Kompaktní velikost
- Oboustranný
Za mě ideální hrubost (či jemnost). Prostě tak akorát. Při své délce je skladný, tedy ideální na cesty. Vypadá to, že by mohl i něco vydržet. Mám totiž zkušenost, že jiné pilníky se velmi rychle obrousili, že mi místo pilníku zbyla jen hladká skleněná destička. Možná by mohl být o trošičku silnější, aby se eliminoval jeho případné zlomení, při špatné manipulaci. Jinak spokojenost a souhlasím s hodnocením TOP1.
- Malý a skladný
- Silný
- Oboustranný
- Velmi jemný
Pilník je oboustranný, ale velmi jemný. Dá se použít, ale mám radši o trochu vyšší hrubost. Oceňuji jeho tloušťku - tzn., že by se neměl jen tak zlomit. Čas ukáže, zda se snadno při své velké jemnosti neopotřebuje.
Jemný, dobře se s ním pracuje
Kvalitní pilník, dobře se s ním pracuje
![NANI pilník Premium 150/180 čtyřhran zebra](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/2bf/2bff210f4ce42f1ef705eb03c7bb4b89--mmf100x100.jpg)
NANI pilník Premium 150/180 čtyřhran zebra
Přidáno: 21. února 2024
(naposledy upraveno 21. února 2024)
Zakoupeno v NaniNails.cz
Ráda používám tento druh pilníku.
- Nejde zavřít
- ok
- ok
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »